Si t’a bëni seksin edhe më të këndshëm

Seksi mund të jetë i mirë, i keq, i vështirë ose t’jua heqë trurin, por më e keqja është t’ju bëhet i mërzitshëm.

Nëse e bëni atë në të njëjtën ditë të javës, në të njëjtën kohë, në të njëjtin pozicion muaj pas muaji, atëherë është koha për të ndryshuar gjërat. Më poshtë janë disa mënyra për t’a bërë seksin më argëtues.

Provoni disa lëvizje të reja

Nëse keni provuar të njëjtën mënyrë për shumë vite me radhë, atëherë keni humbur shumë pozicione të tjera seksuale shumë mirë të paraqitura nga burime të ndryshme…Mos u fiksoni nga cfarë shihni në internet ose revista. Thjesht të futeni në procesin e të provuarit të pozicioneve të reja do sjellë një frymë të re në dhomën tuaj. Në fund të fundit nuk humbisni gjë.

Mos e merrni seksin shumë seriozisht

Seksi supozohet të jetë pasionant, intim, dhe intensiv- dhe mbi të gjitha argëtues. Mos e vrisni shumë mendjen për trupin tuaj, nëse ai e pëlqen atë apo jo. Thjesht çlirojeni mendjen nga këto shqetësime dhe jeto atë moment. Qesh, ji e guximshme dhe rrezato ndjenjën tënde të humorit. Sa më pak seriozisht t’a merrni seksin, aq më shumë do të zbaviteni. Për të shtuar si bonus; seksi ndihmon shumë në çlirimin ndaj stresit.

Luani role gjatë seksit

Nëse nuk po zbaviteni më në dhomë, dhe seksi i ngjason më shumë një detyre të përditshme se sa kënaqësisë, atëherë futuni në role. Ndoshta ti je mësuesja dhe ai është nxënësi yt i keq, ose ti je fqinja e urtë dhe ai është një fqinj në universitet me eksperiencë. Ideja është të “humbisni” dhe t’a shihni seksin si diçka që mund të zhvillohet në varësi se si ndjeheni dhe ato pjesë personaliteti që ju tregoni. Edhe nëse duket e çuditshme në fillim, të luani role mund të jetë mjaft argëtuese.

KËSHILLA TË NGJASHME