Home Këshilla të ndryshme Si t'a dini nëse po ju tradhton?

Si t’a dini nëse po ju tradhton?

Si ta dini nëse po ju tradhtonJanë disa shenja, të cilat e tregojnë qartë mungesën e besnikërisë në një lidhje dhe madje janë shumë të qarta, vetëm duhet t’u kushtoni vëmendje.

Shenja 1. 
Shikoni nëse zakonet e partnerit tuaj kanë ndryshuar. Nëse fillon të kujdeset më shumë për dukjen, veshjen, kujdeset që të ketë gjithmonë ujë kolonje të vënë, pa ndonjë shpjegim të arsyeshëm apo të pastrohet më shpesh se zakonisht.

Shenja 2. 
Një bashkëshort që tradhton, zakonisht ka mungesë gjumi, për shkak se mundohet të mbajë në balancë jetën e dyfishtë të tij. Nëse e shihni se është i zgjuar më shpesh se që duhet gjatë natës, kjo është një shenjë e tradhtisë. Por, mos u ngutni për të vepruar, kjo vlen vetëm nëse janë të pranishme edhe shenjat e tjera.

Shenja 3 
Mbani sytë të hapur për kapëse flokësh, vathë apo gjëra të ngjashme. Këto janë shumë të lehta për t’u humbur dhe mund të ndodhë pa vetëdije, prandaj një shenje të tillë definitivisht duhet kushtuar vëmendje.

Shenja 4. 
Nëse ai është i lidhur me dikë tjetër, entuziazmi i tij do të vërehet. Madje pa dashje ai mund ta përmendë emrin e saj gjatë bisedave dhe do të ndalojë së bëri plane për pushime me ju.

Burimi: Telegrafi.com

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...