Home Shëndetësi Si ta dini që keni gurë në veshka?

Si ta dini që keni gurë në veshka?

Dhimbjet dhe faktorë që ndikojnë në urinim jo normal janë shenjat kryesore

Gurët në veshka shkaktojnë dhimbje serioze, për shkak se ngujohen në traktin urinar.

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Larg pijeve energjike, ja çfarë i ndodh trupit të njeriut një orë pas konsumit

Jeta e ngarkuar na bën të drejtohemi në burime të ndryshme energjie në mënyrë që të jemi gjithmonë në gjendje për të përballuar ngarkesën e ditës. Kohët e fundit pijet energjike janë bërë zgjidhja për të përballuar një ditë të ngarkuar, por cfarë i bën një pije energjike trupit tonë? Një numri individësh të shëndetshëm iu dha të pinin pije energjike...