Home Këshilla Seksuale Si ta shpëtojmë martesën me pesë minuta seks në ditë

Si ta shpëtojmë martesën me pesë minuta seks në ditë

Si ta shpëtojmë martesën me pesë minuta seks në ditëKa një lajm të mirë: kushtojani vetëm pesë minuta çdo ditë për të krijuar atmosferën seksuale dhe martesa juaj do të shkojë shumë gjatë. Këto skena pesë minutëshe të kujtojnë librin e ri të Bonnie Jacobsen: Shpëtoje martesën tënde në pesë minuta në ditë. Provoni një sonte!

Kujtoji vetes se bashkëshorti juaj është personi i vetëm në tokë në këtë moment që mund t’ju ofrojë seks. Në qoftë se ju merrni pak minuta për të menduar për partnerin tuaj si të dashurin tuaj të zgjedhur, ju do të ndjehen më të lidhur.

Sajoni një gjuhë që vetëm ju të dy e flisni
Një bisedë e shkurtër me humor dhe dashuri do ti japë secilit nga ju mundësi për ndershmëri dhe për të propozuar ide të reja. Nëse ju jeni shumë të trembur për të folur rreth seksit direkt kjo lë të kuptohet te bashkëshorti juaj se ju ndoshta dëshironi që një herë tjetër të bëni dashuri dhe jo në ato momente.

Dush në mëngjes për disa minuta sensuale
Kombinimi i ujit të ngrohtë dhe lubrifikanteve të pastrimit mund të jetë i parezistueshëm. Dushi është vetëm një variacion mbi krevat.

Shkoni në shtrat në të njëjtën kohë
Bashkohu me bashkëshortin tuaj në shtrat me vetëm një këmishë dhe poshtë saj asgjë tjetër. Ju mund të jenë më të rehatshme me veshje pambuku delikate të cilat janë shumë të thjeshta dhe bien shumë në sy dhe për më tepër ju dukeni shumë seksi.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Çfarë ndodh nëse konsumoni cigare kur ushqeni fëmijën me gji?

Qumështi i gjirit e ndihmon fëmijën të fitojë imunitet dhe të luftojë sëmundje nga më të ndryshmet. Nëse një fëmijë konsumon qumësht ai është në gjendje që të mposhtë edhe tymin e duhanit. Shumë studime kanë treguar se një fëmijë që ushqehet me gji është më i fortë dhe shanset për t’u prekur nga sëmundjet janë më të pakta. Por...