Si të blejmë sytjenat perfektë

5A jeni duke i veshur sytjenat e gabuara? Ekspertët zbulojnë sekretin e të blerit të brendshme perfekte (the truku është të blihen madhësi të ndryshme)

Shumë nga ne janë familjarë me ndjenjën e çlirimit që të ofron heqja e sytjenave pas një dite të gjatë- gjithsesi, ekspertët thonë që nuk duhet të ndihet si çlirim.

Ja disa këshilla që duhen ndjekur për të gjetur madhësinë perfekte të sytjenave tuaja:

Përdorni metodën ‘kap dhe ço lart’

Disa nga ne kanë idenë e gabuar që nëse veshim sytjena është e pamundur të çohet gjoksi dhe të ripozicionohet.

Gjithsesi, vëmendje e veçantë i duhet kushtuar kësaj teknike kur duam të blejmë sytjena, pasi mënyra se si bjen gjoksi pasi që e përdorim këtë teknikë është shumë e rëndësishme.

Teli nën sytjenë duhet të jetë pak më poshte se krahu dhe gjoksi duhet të bie përpara.

Gjithashtu, ekspertët thonë që duhet të kujtoni që keni madhësi të ndryshme me dyqane të ndryshme dhe gjithashtu stile të ndryshme, prandaj eksperimentoni.

Mos i kushtoni rëndësi madhësisë së gjoksit

Pak nga ne përmendim marrjen e masave të gjoksit kur na kujtohet madhësia e sytjenave dhe gjithmonë i referohemi vetes si një madhësi e caktuar.

Por, sipas ekspertëve, këtu gaboheni kur shkoni të bleni sytjena në vetëm nje madhësi. Duhet të eksperimentoni me disa madhësi të ndryshme që të arrini në zgjedhjen më të mirë për ju.

Stile të ndryshme = Madhësi të ndryshme

Nuk ka “një madhësi iu përshtatet të gjithave” kur bëhet fjalë për sytjena. Ekspertët thonë që stile të ndryshme sytjenash dhe vendi ku i bleni mund të ndryshojnë madhësi që ju duhet ju.