Si të hiqni njollat e frutave nga rrobat tuaja?

Si të hiqni njollat e frutave nga rrobat tuajaJini e pamëshirshme me njollat e frutave: në shumicën e rasteve, lageni vendin ku është njolla me pak glicerinë.

Lëreni ta thithë rroba dhe lëreni të veprojë dhe më pas shpëlajeni.

Në rastin e frutave të kuqe, lageni njollën më lëng limoni dhe më pas shpëlajeni. Nëse njolla është e vjetër atëherë aplikoni ujë të oksigjenuar dhe me pas amoniak dhe më pas shpëlajeni me ujë të bollshëm.