Si të humbasim kile nga lëngjet e perimeve?


Si të humbasim kile nga lëngjet e perimeve?Këtu kemi një mënyrë të befasishme që ka ndryshuar thellësisht gjithsecilën dietë – normalisht edhe shëndetin tuaj. Kjo arrihet duke marrë një gotë me lëng të pakët të perimeve me sodium për çdo ditë.

Në një studime për adoleshentët të cilët kanë më shumë se 81 kile, e cila gjë shtonë edhe rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe diabetikeve, është zbuluar se ata të cilët pinë më pak se një gotë me sodium V8 humbasin më shumë se 2 kile për 12 javë, përderisa ata të cilët i nënshtrohen dietës së ashpër nuk humbasin më shumë se një kile.

“Shumica e pjesëmarrësve në këtë studim është raportuar se janë dehidruar pas pirjes se lëngut të perimeve, e cila gjë mund të konsiderohet arsye e humbjes së peshës”, thotë studiuesi i këtij eksperimenti, profesori, John Foreyt, nga kolegji mjekësor “Baylor” në Houston.