Si të humbisni 3 kg për vetëm 7 ditë?

Si të humbisni 3 kg për vetëm 7 ditë?Kjo recetë është e mahnitshme dhe me të vertetë efektive. Pa asnjë problem do të dobësoheni dhe do t’i largoni depozitat yndyrore në mënyrë natyrale.

Majdanozi është një diuretik i fuqishëm de një mënyrë natyrale në luftën kundër infeksioneve të traktit urinar dhe sëmundjeve të veshkëve. Megjithatë, ne nuk e shfrytëzojmë mjaftueshëm. Majdanozi është magjik dhe mund të ju ndihmojë të humbasni 3 kilogram për një javë, transmeton Femina.al

Receta: Pesë lugë majdanoz vloni në një litër ujë, më pas lëreni të qëndrojë 20 minuta, kulloni ujin dhe më pas mund ta përdorni.
Përveç asaj që majdanozi ndihmon në largimin e ujit nga organizmi, ai gjithashtu është antioksidant i fuqishëm në luftën kundër bakterieve. Kjo fuqi e majdanozit është e vërtetuar shkencërisht.

Sasia e rekomanduar e çajit është 1 litër brenda ditës dhe jo më shumë. Peshojeni veten para se të filloni të konsumoni këtë pije dhe bëjeni të njejtën gjë edhe pas 7 ditëve. Rezultatatet janë të mahnitshme!