Home Këshilla të ndryshme Si të jeni çift kursimtar

Si të jeni çift kursimtar

Si të jeni çift kursimtar(1)Përdoreni këtë mënyrë si një metodë armëpushimi mjaft inteligjente nga ana juaj për të shmangur “luften” të ashtquajtur debate me partnerin. Hulumtime të shumta tregojnë se debati për para dhe kursimin e tyre janë shkaku kryesor në ndarjen e një çifti, kjo është dhe arsyeja përse kemi qënë të interesuar të dimë diçka më shumë rreth kësaj çështje, tha Nancy Holt një kontribues në learnvest.com.

“Unë dhe burri im kursejmë duke kontrolluar çdo gjë, ne jemi përpjekur të ruajmë paqen dhe mirëkuptimin me njëri-tjetrin pa pasur debate, kjo është një mënyrë e quajtur “Kufi miratimi nga të dyja palët”. Kjo do të thotë që duhet të jetë miratimi i të dyve nëse njëri nga ne dëshiron të blejë një objekt që ka një shumë të madhe. Si dhe, paratë të shpenzohen me vetëdije nga të dyja palët.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shumë nishane në trup? Ja çfarë kontrollesh duhet të bëni

Është e këshillueshme një kontroll në vit. Veçanërisht nëse keni lëkurë të qartë ose keni pasur të prekur me kancer të lëkurës në familjen tuaj. Për këtë jep përgjigje Antonio Costanzo, Udhëheqës i Njësisë së Dermatologjisë IRCCS Humanitas, Milano. Vizita e kontrollit të nishaneve është hapi i parë në diagnozën e hershme të melanomave dhe kancereve të tjerë të lëkurës dhe...