Si të keni flokë të dendur dhe shkëlqyes?

flokë të dendurKëtë metodë e përdorin fermat aziatike tash e ca shekuj.

Për këtë shkak ato kanë flokë të dendur dhe të lëmuar Nëse keni problem me flokë të holla dhe të dobëta, atëherë e dini se sa irritues mund të jetë ky problem. Secila femër ëndërron të ketë flokë të dendur dhe të bukur, por të pakta janë ato që mund të mburren me flokë të tillë. Me këtë rast ua prezantojmë një preparat, ku përbërësit e nevojshëm për përgatitjen e tij mund t’i gjeni në kuzhinë, trasmeton gazeta Kosova Sot

PROCEDURA: 1. Fërkoni flokët me shampon dhe lani me themel. 2. Më pas flokët shpëlani me ujë ku është zier orizi. 3. Lëreni që të qëndrojë 2-3 minuta 4. Më pas flokët shpëlani me ujë të vakët.