Si të keni flokë të shëndetshëm për të gjithë vitin?

floketSKush nuk do të donte që të ketë flokë me shkëlqim në 365 ditët e vitit ?

Këtu keni disa këshilla që do ju tregojnë se si të mbani flokun e shëndetshëm në të gjitha stinët e vitit dhe në çdo vend që ju jeni.

Pushimet janë periudha më e bukur e vitit të cilën e presim me padurim. Bashkë me pushimet duhet të kujdesemi dhe për flokët ku shpesh herë ndryshojnë nga rrezatimet e diellit.
Mos u shqetësoni, egziston një zgjidhje që flokët tuaj të jenë dhe në stinën më të nxehtë të vitit si në stinët e tjera, të bollshëm dhe pa humbur forcën e tyre.

Nëse ju dëmtohen flokët dhe ju bëhen të thatë atëhere pas çdo larje duhet të përdorni prodhime me përbëjre kamomili dhe aloe vera të cilët kanë efekt në ndalim e tharjes dhe dobësimit në flokun tuaj.

Për flokët kaçurrela ju sygjerojmë që përpara çdo larjeje të aplikoni një maskë për flokët tuaj rrëth 30 minuta. Maska duhet të ketë përbërje nga vaji i ullirit i cili ka vlera të shumta ushqyese për flokët tuaj dhe depërton deri tek rrënjët duke i bërë më të fortë dhe duke mos marrë shumë rreze të dëmshme nga dielli.