Home Këshilla të ndryshme Si të keni pigment lëkure më të bardhë

Si të keni pigment lëkure më të bardhë

Si të keni pigment lëkure më të bardhëNë qoftëse keni probleme me lëkuren e fytyrës, e cila qëndron gjatë gjithë kohës e arcaruar, e skuqur, dhe e irrituar atëherë ju ftojmë të provoni receten e mëposhtme. Kjo maskë do të jetë një zgjedhje mjaft e mirë edhe për ato femra të cilat kanë lëkuren e fytyrës me pigment të errët, sepse nëse e trajtoni me një recetë të tillë fytyren në mënyrë të rregullt brenda pak kohësh do të vëreni ndryshim befasues.

Përbërësit;

1 banane

2 lugë qumësht

Përgatitja;

Merrni bananen, heqni lëkuren dhe hidheni në një tas. Bëni pure bananen duke e shtypur me pjesën e pasme të lugës, pastaj hidhni dy lugë qumësht. Përzieni mirë masen dhe vendoseni në fytyrë të cilen e keni larë më parë me locion pastrues. E lini masken të qëndrojë 25 minuta dhe pastaj shperlani fytyren me ujë të vakët. Në fund lyeni fytyren me një krem zbutës i cili ka përbërës kryesor qumështin.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...