Si të kujdesemi për flokë delikate?

Nese dhe ju keni floke te holle, delikat te cilat keputen me lehtesi, e dini mire qe per tu kujdesur per to eshte shume e veshtire.

Kete perkujdesje na e veshtiresojne akoma me shume majat e dyfishta, ti cilat i bejne floket edhe me te pa bindur.

Majat e dyfishta shakktohen nga dobesimi i keratines dhe con flokun te ndahen ne dy pjese, duke formuar ne kete menyre nje problem jo estetik. Fillimisht, eshte shume i rendesishem parukieri: cdo dy muaj duhet te shkoni per te eleminuar majat e dyfishta dhe ne kete menyre mund te mbani floket te shendetshem.

Ne shtepi, perpara se te beni shampon, beni disa tratjime speciale te bera ne shtepi per majat e dyfishta, ne kete menyre do ta beni flokun me te forte.

Aplikoni gjithenje balsamin ne menyre qe floku te krihet me lehte dhe si pasoje ai nuk do te keputet. Kujdes te vecant kushtojini thareses se flokeve: ajri i nxehte eshte nje nder armiqte numer nje per floket tuaj.