Home Modë & Estetikë Si të kujdeseni për buzët tuaja të thara?

Si të kujdeseni për buzët tuaja të thara?


Si të kujdeseni për buzët e thara? Askush nuk është imun ndaj buzëve të thata gjatë stinës së dimrit. Por, çfarë mund të bëni për t’i ndihmuar sadopak?

Ja disa këshilla se si mund të bëni një zgjidhje:

– Pini shumë ujë gjatë ditës dhe qëndroni të hidratuar dhe përdorni lagështues të ajrit në shtëpinë tuaj.
– Përdorni dyllë blete në buzët tuaja.
– Vendosni zbutës të buzëve (labello) që mbrojnë edhe nga dielli, secilën herë që dilni jashtë.
– Shmangni diellin dhe erën sa më shumë që mundeni.
– Mos i lëpini buzët tuaja, kjo mund të duket mirë në fillim, por vetëm sa i përkeqëson buzët e çara.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...