Home Këshilla të ndryshme Si të kuroni plagët mes kofshëve thjesht me një deodorant!

Si të kuroni plagët mes kofshëve thjesht me një deodorant!

Deodoranti ka shumë funksione.

Por kjo që ju prezantojmë më poshtë me siguri nuk ju ka shkuar asnjëherë në mendje.

Temperaturat janë të larta dhe ju dilni duke veshur fustanin tuaj të preferuar ose pantallona të shkurtra.

Fërkimi mes kofshëve është i pashmangshëm dhe ndonjëherë mund të rezultojnë në dhimbje të pakëndshme.
Epo ja që ka një zgjidhje dhe për këtë problem. E kemi fjalën për deodorantin që përdorni (rroll-on).
Ai vepron si lubrifikant, qetëson lëkurën tuaj dhe e bën ecjen më pak të dhimbshme

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...