Si të mposhtini mbipeshën

Duhet të lëvizni duke caktuar kohë për aktivitete çdo ditë.Zgjidhni ushqimin cilësor, duke i dhënë organizmit gjithçka për të cilën ai ka nevojë.

Yndyrat dhe sheqernat kanë shije të mirë dhe ju nevojitet një masë e caktuar e tyre çdo ditë.

Balanconi dietën tuaj, të gjitha ushqimet mund t’i vendosim në dietë të shëndetshme.

Planifikoni një meny të shumëllojshme gjatë ditës.

Planifikoni të kaloni 5-10 minuta relaks çdo mëngjes.

Mundohuni të jeni korrektë me ushqimin, hani nga të gjitha
llojet, por me kufi.