Si të ndalojmë rënien e flokëve në mënyrë natyrale

Si të ndalojmë rënien e flokëve në mënyrë natyraleA po ju bien flokët aq shumë sa frikësoheni se së shpejti do të bëheni tullace? Ju duhet ë filloni të trajtoni rënien e flokëve para se të jetë shumë vonë.

Këto janë disa këshilla:

Hani ushqime të pasura me glutamine si: spinaq, ve, mish peshk etj.
Pini shumë ujë
Mos hani ushqim të shpejtë dhe më shumë yndyrë
Mos ndiqni asnjë dietë strikte, hani ushqim të shëndetshëm që të mani peshën në kontroll dhe përmirësoni shëndetin e flokëve tuaja
Hani ushqime të fermentuara
Menaxhoni stresin
Flini 7 orë në ditë