Home Shëndetësi Si të përdorni mjaltin në një locion rigjenerues

Si të përdorni mjaltin në një locion rigjenerues

maskeNe e përdorim mjaltin jo vetem si një përbërës natyral në maskat e fytyrës por si përbërës edhe në locionet rigjeneruese. Nëse dëshironit të përgatisni një sasi të madhe locioni, atëherë ju sugjerojmë të merrni shumë mjaltë i cili është në një gjëndje të ngurtë, jo të lëngshme. Mos e ngrohni mjaltin sepse ai përmban kristale, si përbërës natyral pastrues. Ato ju ndihmojnë të qetsoni lëkuren e skuqur, irrituar, dhe qelizat e vdekura.

Nëse e përdorni mjaltin si një locion trajtues për fytyren, atëherë do t’a keni më të lehtë të keni një lëkurë të lëmuar dhe të butë. Mjalti është një përbërës i cili, fare lehtë mund të kombinohet me përbërës tjerë që ju të keni mundësinë të shijoni efektin e tijë mbi lëkurë, ndërkohë që jeni duke e trajtuar lëkuren me receta mrekullibërëse.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...