Si të përgatisni një deodorant anti-djersë

Deodrantet komerciale përmbajnë shumë produkte kimike të cilët kanë një efekt negativ në lëkuren tuaj. Në qoftëse deshironi të keni një aromë të freskët dhe preferoni përbërësit natyral ju sugjerojmë të provoni deodorantet të cilët mund t’i përgatisni vetë në shtëpi. Deodorantet janë të thjeshtë dhe shumë të lehtë për t’u përgatitur.

Përbërësit;

Sodë pjekje

Ujë

Një shishe sprai

Vaj aromatizues

Përgatitja;

Hidhni në shishe ujë deri sa të mbushet gjysma, përzieni mirë duke i shtuar 1 lugë sodë. Hidhni disa pika vaj aromatizues nëse dëshironi. Aromen e zgjidhni vetë sipas dëshires suaj. Merrni shishen në dore, tundeni mirë derisa të përziehen mirë të gjithë përbërësit, pastaj me shishen e sprait lyeni sqetullat.