Home Modë & Estetikë Si të përmirësoni pamjen e smaljaturave në trup

Si të përmirësoni pamjen e smaljaturave në trup

Si të përmirësoni pamjen e smaljaturave në trupSmaljaturat janë një problem shumë i zakonshëm.

Edhe pse ato janë të përhershme, ja një metodë për t’i bërë ato më pak të dukshme.

Ka shumë njerëz, si meshkuj dhe femra, të cilët mundohen të luftojnë këtë problem. Për fat të keq ato nuk mund të eliminohen tërësisht me asnjë trajtim estetik, por mund të përmirësohet pamja e tyre.

Masazhimi me vaj bajame është një zgjidhje e mirë. Ai do t’i bëjë më pak të dukshme smaljaturat duke e zvogëluar gjerësinë e tyre.

Mënyra tjetër është trajtimi me lazer C02. Trajtimi duhet të kryhet disa herë, por rezultatet do të jenë menjëherë të dukshme. Lazer vepron në mënyrë shumë të saktë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Kujdes, nuk duhet të teprohet me pirjen e kafesë

Pirja e kafesë është pothuajse për shumëkënd rutinë, qoftë në një mëngjes të hershme, qoftë gjatë ditës, qoftë edhe në mbrëmje. Kafja ka vlerat e veta dhe konsumimi i saj është i nevojshëm për organizmin e njeriut. Mirëpo, është me rëndësi që të mos teprohet. Rrjedhimisht, konsumimi i tepërt dhe i pakontrolluar i kafesë sjell probleme të shumta në shëndet.