Home Këshilla të ndryshme Si të përshpejtoni metabolizmin tuaj vetëm për 2 minuta

Si të përshpejtoni metabolizmin tuaj vetëm për 2 minuta

Si të përshpejtoni metabolizmin tuaj vetëm për 2 minutaPër të gjithë ata që ankohen se nuk kanë kohë për të ushtruar, ne sjellim një zgjidhje të shkëlqyer.

Ky është një ushtrim pa ndonjë sforcim që do vetëm dy minuta për të aktivizuar të gjithë muskujt e rëndësishëm, të përshpejtojë metabolizmin dhe të ju ndihmojë të humbni peshë. Ky ushtrim është kaq i thjeshtë që ju mund ta bëni kurdo dhe kudo që ju dëshironi. Duke pasur parasysh se ajo merr vetëm dy minuta, rezultatet më të mira arrihen nëse ju punoni çdo ditë, dhe nëse është e mundur, para ose menjëherë pas punës. Gjatë kryerjes së ushtrimeve aktive të gjithë muskujt e mëdha (të krahëve, fundshpinës, gjoksit dhe këmbëve), do të zgjohen.

Një metodë e kryerjes së ushtrimeve:

1. Çohu në boshllëk pak më të gjerë se sa shpatullat. 2. Shkoni poshtë përkuluni dhe vuni duart mbi këmbët e përparme. 3. Uluni shuplakat tek këmbët poshtë në një pozicion të kërrysur. 4. Levizni poshtë gjunjët tuaj dhe kthehuni sërish në pozicionin fillestar. 5. Përsëriteni disa herë ushtrimin.

Këshilla: – Në mënyrë që të ushtrimet të jenë më shumë efikase, provoni ju të zgjidhni ritmin në të cilin ju do të kryeni të gjitha nga pesë përsëritje ka ndërprerë. – Nëse ju jeni një fillestar, filloni ngadalë dhe me kalimin e kohës përshpejtoni ekzekuti

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sallata marule, aleatja më e mirë për t’u dobësuar, lehtësuar stresin dhe për të fjetur 8 orë rresht

Është mbretëresha e sallatave, por është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i ushqyesve dhe ofron përfitime të shumta shëndetësore: kjo është arsyeja pse sallata marule nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj. Pavarësisht se konsumohet shpesh për dietë, sallata marule është në të vërtetë një ushqim me veti të shumta terapeutike. Sallata marule është në dispozicion gjatë gjithë vitit, me...