Si të riktheni në përdorim një maskarë të ngrirë?

Si të riktheni në përdorim një maskarë të ngrirëNdonjëherë maskara e syve qëndron hapur më gjatë se sa duhet, por ajo ka ende mundësi të përdoret vetëm se mund të thahet.

Për të zgjatur afatin e përdorimit të maskarës shtoni një ose dy pika vaj bajame dhe trazojeni mirë me furçën. Ky gjest do të bëjë që maskara juaj të shkrihet dhe të mund të përdoret sërish.

Kjo veprim mund të bëhet vetëm kur dihet që maskara nuk ka mbaruar, por thjesht është ngrirë për shkak të ndenjes shumë kohë i hapur.