Home Modë & Estetikë Si të rrisni qerpikët dhe vetullat

Si të rrisni qerpikët dhe vetullat

Si të rrisni qerpikët dhe vetullatQë të rrisni qerpikët dhe vetullat ne ju kemi sjellë një recetë të përbërë nga 3 vajra natyral të cilët kur përzihen së bashku kanë efekt mahnitës në rritjen e vetullave me qerpikëve

Juve do ju duhet: vaj ricini, vaj koksi dhe vaj avokadoje. Përzini këto të tirja në një kuti derisa të krijoni një masë homogjene.

Vendoseni atë në qerpik dhe vetulla me një brushë për qerpikë 3 herë në ditë dhe rezultatet do të jenë mahnitëse.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...