Home Modë & Estetikë Si të visheni në qoftë se jeni të shkurtra?

Si të visheni në qoftë se jeni të shkurtra?

Si të visheni në qoftë se jeni të shkurtraNuk është e lehtë të vishesh sipas modës, kur jeni të shkurtra…Megjithatë, ekzistojnë truke të pagabueshme për t’i dhënë lartësi një trupi të shkurtër, duke u veshur sipas modës.

Këshilla mbi atë çka duhet të vishni dhe shmangni kur ju jeni të shkurtra:

Vishni:
– Rroba të madhësisë tuaj
– Pantallona me bel të lartë
– Një xhaketë të shkurtër në qoftë se ju nuk keni gjoks të madh
– Çizme me taka dhe një fustan
– Një fustan të shkurtër
– Këpucë me takë jo më të lartë se 5 cm
– Bluza me motive, mundësisht vertikale
– Një rrip me të njëjtën ngjyrë si pantallonat

Shmangni:
– Fustanet e gjata që vijnë nën gju
– Pantallonat shumë të gjata që bien mbi këpucë
– Këpucë platformë që prishin siluetën
– Çizmet mbi gju
– Vathët dhe syzet e mëdha
– Vija horizontale

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...