Home Shëndetësi Si të zbardhoni dhëmbët tuaj, vetëm për disa minuta

Si të zbardhoni dhëmbët tuaj, vetëm për disa minuta

Një buzëqeshje shndritëse është ëndrra e të gjithëve.  Por para se t’i drejtoheni dentistit për zbardhjen e dhëmbëve, e cila shpesh mund të jetë edhe e dëmshme, ne ju japim disa ide për zbardhjen në kushte shtëpie, dhe vetëm për 3 minuta. Për më shumë shikojeni videon.Një buzëqeshje shndritëse është ëndrra e të gjithëve.

Por para se t’i drejtoheni dentistit për zbardhjen e dhëmbëve, e cila shpesh mund të jetë edhe e dëmshme, ne ju japim disa ide për zbardhjen në kushte shtëpie, dhe vetëm për 3 minuta. Për më shumë shikojeni videon.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Kujdes, nuk duhet të teprohet me pirjen e kafesë

Pirja e kafesë është pothuajse për shumëkënd rutinë, qoftë në një mëngjes të hershme, qoftë gjatë ditës, qoftë edhe në mbrëmje. Kafja ka vlerat e veta dhe konsumimi i saj është i nevojshëm për organizmin e njeriut. Mirëpo, është me rëndësi që të mos teprohet. Rrjedhimisht, konsumimi i tepërt dhe i pakontrolluar i kafesë sjell probleme të shumta në shëndet.