Home Shëndetësi Si të zhdukim përfundimisht celulitin

Si të zhdukim përfundimisht celulitin

celulitiÇdo vit përpara sezonit veror atëherë kur vjen dhe plazhi dhe koha është e ngrohtë, fillon dhe beteja për këmbë të bukura dhe pa celulit. Në këtë material do shikoni mënyra dhe mjete mjaft efikase për të zhdukur celulitin dhe pa bërë palestër.

Një mënyrë shumë e mirë dhe efikase është ajo e trajtimit të këmbëve me lëkurë portokalli. Kjo mënyrë bën të mundur largimin e një masë të madhe celuliti në këmbët tuaja pasi lëkura e portokallit ka veti që e lufton celulitin dhe rigjeneron qelizat e vdekura.

Kremi i posaçëm Veleno d’Ape tani një risi e vitit 2014, po kthehet në një mjet që nuk duhet lënë pas dore kur bëhët fjalë për celulitin. Formula e tij e përmirësuar me Guarana, Kafeine dhe Hyaluronic dhe bashkveprimet mes këtyre përbërësve bën të mundur që me disa trajtime në javë, të largohet celulit dhe rigjenerimi i lëkurës të jetë i plotë. Ky krem nuk ka efekte anësore.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...