Home Modë & Estetikë Si t’i fshihni mangësitë në fytyrë me anë të grimit!

Si t’i fshihni mangësitë në fytyrë me anë të grimit!

Fytyra juaj e zbehtë dhe e lodhur, pas një jave të lodhur pune do të shkëlqejë me grimin e ngjyrave të duhura me ndihmën e disa hapave.

 

Pudra me ngjyrë të pjeshkës

Fytyrën pastrojeni me një shami të lagur e më pas vëni pudër me ngjyrë të butë pjeshke, pudër kjo që fytyrës suaj të zbehur ia kthen freskinë.

Korrektori i verdhë

Qeskat përreth syve më së miri i kamuflon korrektori me nuanca të verdha. Korrektorin në shtresa të holla rreth syve vendoseni me kujdes, në mënyrë që të mos grumbullohet në rrudhat e imëta.

 

Hijet e ndritshme

Sytë e lodhur zgjojini me ngjyra të lumtura të hijeve. Efektin më të mirë do ta arrini nëse përdorni hije me pluhur ndriçues.

Bojëkuqi

Bojëkuqi me nuanca të portokallta është i domosdoshëm, sepse gjithë fytyrës suaj i fal freskinë. Vendoseni drejtpërdrejt në mollëza, por kini kujdes të mos ketë theksime të vrazhda.

 

Shkëlqimi për buzë

Për buzë përdorni shkëlqim transparent, kurrsesi buzëkuq të rëndë pa shkëlqim. Në mënyrë më natyrale ndikon shkëlqimi me ngjyrë kajsie.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...