Si ti hiqni qimet në zonat intime

Si ti hiqni qimet në zonat intimeShumë njerëz i heqin qimet në zonat intime për shumë arsye të ndryshme. Ndonjëherë është seksuale, ndonjëherë është praktike.

Ka përfitime të tilla si erë më pak dhe një vështrim më të mirë nën njëkostum banje.
Disa thjesht i pëlqen mënyra se si duken. Për të tjerët, kjo është vetëm njëmënyrë interesante për të qënë të ndryshëm.

Disa njerëz i heqin komplet qimet, disa të tjerë i bëjnë me modele, kjo është dëshira e gjithsecilit.
Heqja e qimeve në zonat intime nuk mund të hiqet asnjëherë në mënyrë definitive as me brisk, as me depilim e as me lazer, ato vijnë e rrallohen me avancimin e jetës.

Si të hiqni qimet?
Nëse qimet tuaja janë shumë të gjata së pari:
– pritini me gërshërë sa më shkurt të jetë e mundur(gërshërët të jenë jo me majë të mprehtë dhe të jenë të dezinfektuara para përdorimit, jo të keni prerë gjëra të tjera më parë)
– bëni një dush të ngrohtë me qëllim që qimet dhe lëkura të zbuten dhe të bymehen. Gjithashtu duke u siguruar se lëkura juaj është e pastër do të do të ulë shancet për acarim dhe infeksioni.
– përdorni briskun e pastër dhe të ri, duke e përdorur në drejtim të rritjes së qimeve. Mos ushtroni presion të madhh pasi lëkura është e ndjeshme dhe më e ndjeshme vjen drejt pjesës qëndrore të organeve genitale. Sidomos në qoftë se kjo është hera e parë, mos u shqetësoni për rruajtje super. Ndërsa ju vazhdoni të hiqni qimet trupi juaj do të mësohet me të dhe ju do të jeni në gjendje t’i hiqni më mirë herës tjetër. Por tani për tani meereni lehtë dhe presion minimal.
– Ka një rrezik të konsiderueshëm kur ju hiqni qimet me mënyrrën e rruajtjes pasi lëkura siç u tha dhe më lart është shumë delikate në këtë zonë.
Për këtë arsye shumë njerëz lënë njëtrekëndësh apo në formë shiritash afër qendrës, pasi kjo zonë është më delikatja dhe më e ndjeshmja.
Kjo është një zgjidhje praktike, duke ju dhënë më të mirën e të dy botëve.
– gjithashtu pas heqjes së qimeve nuk duhet të përdoret asnjë lloj kremi për lyerje por vetëm shpëlarje me ujë të ngrohtë madje jo shumë të nxehtë.