Home Shëndetësi Simptomat e sëmundjeve të syve

Simptomat e sëmundjeve të syve

Në disa raste, simptomat e sëmundjeve të syve mund të dallohen lehtësisht nga të tjerët që nuk kanë sëmundje.

Për shembull, sytë me lot mund të jenë një shenjë e syve të kuq (konjuktivitit) apo alergjive.
Gjithashtu, ndjeshmëria ndaj dritës ose përplasja e qepallave mund të tregojnë migrenë. Pushimi i syve mund të ndihmojë në lehtësimin e simptomave, por në përgjithësi, nëse jeni duke përjetuar dhimbje të rënda ose të qëndrueshme, duhet menjëherë të telefononi mjekun. Më poshtë mund të lexoni disa nga simptomat më të zakonshme të sëmundjeve të syrit: Mjegullimi

Ndjeshmëria ndaj dritës
Irritimi Dhimbja Humbja e vizionit

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...