Simptomat nëse keni infeksione vaginale!

Të gjitha zonjushat duhet të jenë të brengosura për mirëqenien vaginale të tyre.

Një vaginë e shëndetshme në fakt është acidike dhe përmban sasi të pasur të baktereve fitimprurëse që ndihmojnë në luftën me infeksionet dhe për të mbajtur në nivel tipik pH. Një vaginë e shëndetshme në të njejtën mënyrë do të sekretojë disa elemente për të mbajtur veten të përsosur që është në të njejtën efekt sikur përshtyma që lirohet për të mbajtur të pastër gojën tuaj, transmeton Klan Kosova.

Cdo rezistencë e plotë me këto kushte tipike nëse ju ndodhë, ju mund të përballeni me trazira vaginale apo infeksione.

Ndërsa simptomat që ju mund të vëreni nëse keni ndonjë problem vaginal mund të i gjeni të rradhitura këtu:

Djegie dhe kruarje në vulvë dhe vaginë

Sasi të madhe të ciklit

Skuqje, djegie, dhimbje të membranave mukoze.

Paraqitja e lezioneve

Erë të pakëndshme

Gjakderdhje abnormal

Gjakderdhje pas aktiviteteve seksuale

Vaginë të thatë