Home Teknologji S’ka më tablet Cisco Cius!

S’ka më tablet Cisco Cius!

Gjatë kësaj jave, Cisco ka lajëmruar se do të ndërpres prodhimin e tabletit të saj Android, Cisco Cius, i cili ka qenë i dizajnuar për klientë të biznesit.

Çmimi i Cisco Cius është 750 dollarë, ndërsa ky model i tabletit Android ishte prezantuar më 29 qershor 2010, në ngjarjen e kompanisë e cila njihet me emrin Cisco Live.

Megjithatë, sipas një njoftimi në blogun zyrtar të Cisco’s ishte thënë se kompania nuk do të prodhojë më tablet të këtij modeli, ndërsa gjithashtu ka njoftuar se nuk do të sjell funksione ose versione të reja të platformës Android në këtë tablet.

Tableti Cisco Cius Android tashmë radhitet në mesin e tabletëve të dështuar në treg, pasi që tani ofrohen tablet më të lirë, si dhe konkurrenca nga Apple iPad është shtuar edhe më tej. / Telegrafi /

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...