Home Modë & Estetikë Smeraldi dhe ciklamini, ngjyra të dashura për këtë pranverë

Smeraldi dhe ciklamini, ngjyra të dashura për këtë pranverë

Kontrastet e mprehta, ngjyrat e forta, që në pamje të parë duken absolutisht të papajtueshme, kombinimet e ngjyrave gati-gati kundërshtuese, janë tendenca e stinës.

A është ky është një trend që do të ketë vazhdimësi edhe në stinët që do të vijnë?

Ajo që është e sigurt është që ngjyrat na pëlqejnë e do vazhdojnë të na pëlqejnë shumë, dhe nuancat e smeraldit dhe ciklaminit do të mbeten ngjyra shumë të dashura këtë pranverë…edhe pse, ndoshta, nuk do t’i veshim njëkohësisht! /Telegrafi/

 

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...