Home Uncategorized Stile elegante flokësh

Stile elegante flokësh

Stile elegante flokësh.07Për evente speciale, dasma dhe të tjera, ia vlen të hidhni një shikim në këto stile të mrekullueshme elegante për flokët tuaj.

Pavarësisht se a është mbrëmje ku thjeshtë duhet të dukeni elegante, apo dhe ndonjë ‘posh event’, idetë që profesionistët kanë përgatitur për ju, do të ju bëjnë të ndjeheni shumë mirë me veten, si dhe të shkëlqeni në sytë e të gjithëve.

Kemi zgjedhur frizura të ndryshme nga i tërë globi, në mënyrë që të propozojmë më të mirat, për lexueset tona.

 

 

 

 

Stile elegante flokësh.06 Stile elegante flokësh.05 Stile elegante flokësh.04 Stile elegante flokësh.03 Stile elegante flokësh.02 Stile elegante flokësh.01

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...