Stili që patjetër duhet ta keni

Jeni duke kërkuar trendet e modës më IN për dimrin 2011/2012?

Gjithmonë bëni blerje praktike me një dhunti të modës. Sigurohuni që palltoja të jetë pjesë e veshjes suaj. Këtë stinë ne dispozicion ka stile dhe forma të ndryshme.

Gëzofët në asnjë moment mos i anashkaloni, sepse ata do t’ju bëjnë që të dukeni shumë trendi. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME