Strijat disa maska kundër tyre

strijaShpesh herë shëndosheni dhe pastaj sërisht humbisni peshë keni frikë për lëkurën se do ju formojë shenja nga tërheqja dhe tendosja. Ndodh që femrat të ndjehen të pasigurta nga ky faktor. Dhe shpesh herë kur vjen sezoni i verës veshin bikini të ngjitur.

Sot do t’ju këshillojmë disa maska të mira për të larguar një herë e mirë këto shenja të padëshirueshme në trupin tuaj.

Lëng patatesh
Lyejeni edhe shtrydheni një patate,me lëngun e saj bejini nje masazh vendit ku keni zgjerime per 2-3 minuta me pas vendosini copat e patates sipër dhe lerini per 15 minuta!

Aloe Vera
Aloe Vera njihet për shërimin e lëkurës dhe eleminimin e shenjave. Në vendin ku keni zgjerime vendosni lëngun e Aloe Verës dhe bëjini masazh per 15 minuta më pas shpaljeni me ujë të ftohtë!

Rezultatet do të jenë pozitive.