Home Këshilla të ndryshme Studim: 87 për qind e femrave të bardha duan të bëjnë seks...

Studim: 87 për qind e femrave të bardha duan të bëjnë seks me meshkuj me ngjyrë!

I njëjtë studim ka cekur se vetëm 13 për qind e femrave kanë thënë se do të martoheshin dhe do të krijonin familje me një mashkull me ngjyrë. Nga 800 femrat e përfshirë në studim, 8 për qind e tyre kanë prauar se kanë ëndërruar duke pasur seks në treshe me meshkuj me ngjyrë.

Është interesante dallimi mes numrit të femrave të bardha të cilat duan të bëjnë seks me meshkuj me ngjyrë kundër femrave të cilët duan të martohen me meshkuj me ngjyrë. Pra, ky studim tregon se ende ekziston racizmi në këto çështje.

Meshkujt me ngjyrë shihen si mjeshtër seksual në dhomë, por fatkeqësisht jo në familje.

Pra, kur është fjala për seks, femrat më parë do të preferonin një mashkull me ngjyrë, ndërsa për familje kërkojnë meshkuj të racës së tyre.

 

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...