Home Këshilla të ndryshme Studimi: Ja çfarë i tërheq më shumë meshkujt tek femrat

Studimi: Ja çfarë i tërheq më shumë meshkujt tek femrat

Studimi Ja çfarë i tërheq më shumë meshkujt tek femratShumë femra mendojnë se shkëlqimi i flokëve është pika e tyre e fortë. Një tjetër grup mendojnë se janë sytë, veshja, gjoksi apo gjatësia, megjithatë askush nuk është aq i pasur sa të mos i nevojitet një buzëqeshje dhe askush nuk është aq i varfër sa buzëqeshja të mos e pasuronte.

Sipas një studimi 3-vjeçar në Angli, tipari i parë që ka impakt tek një mashkull janë dhëmbët.

Një buzëqeshje brilante pas së cilës qëndrojnë hijshëm 36 perlat e bardha janë vendimtare për përshtypjen që lini tek djali që keni përballë.

58% e meshkujve që janë bërë pjesë e studimit i kanë cilësuar dhëmbët si pjesën e parë që shohin tek një femër, duke i renditur kështu në krye të listës së tyre.

Stomatologët thonë se njerëzit janë duke u bërë më të vetëdijshëm për rëndësinë e buzëqeshjes së tyre.

Kohët e fundit janë të shumtë ata që kërkojnë gjithmonë e më shumë të kujdesen për shëndetin e tyre oral dhe mbi të gjitha kërkojnë me këmbëngulje të kenë dhëmbë të bardhë e të bukur.

Me 51 % të votave, elementi i dytë që një mashkull sheh tek femrat janë flokët, të pasuara nga stili dhe veshja e një femre.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ushqimet më të mira kundër alergjisë dhe disa këshilla antialergjike

Alergjitë ndikojnë në mushkëri, hundë, veshë, stomak, lëkurë dhe pjesë të tjera të trupit. Mund të shkaktojë kruajtje të lehta deri në anafilaltik, një reaksion që shpeshherë rrezikon dhe jetën. Mbani mend çfarë ju shkakton alergji dhe shmangni kontaktin me alergjenët që mund të shkaktojnë kriza. Megjithatë nëse jeni të predispozuar të prekeni nga alergjia, luftojeni atë me superushqimet. Lehtësoni simptomat...