Sulmi në zemër, ky mjek zbuloi çajin që shpëton jetën në 1 minutë

7Një mjek popullor, i quajtur John Christopher ka zbuluar formulën më efektive për të ndalur një krizë zemre në 1 minutë.

Ka më shumë se 50 formula bimore për këtë gjë, por njëri prej tyre rezultoi të ishte më efektiv. Kontributi i tij në mjekësinë alternative është shumë i rëndësishëm.

Përbërës i tij sekret është speci i kuq.

Mjeku e ka testuar këtë piper për të parandaluar një krizë në zemër për 60 sekonda dhe shprehet se kjo është një metodë shumë e dobishme për shpëtimin e jetëve njerëzore.

Mjeku John Christopher e ndau edhe me të tjerët përvojën e tij me këtë çaj. Ai pohon se duke përdorur këtë metodë nuk ka humbur asnjë pacient të vetëm, në 35 vite përvojë, tek të cilët e përdori çajin të përgatitur në këtë mënyrë.

Receta:

Ju duhet vetëm 1 lugë kafeje piper i kuq dhe një gotë me ujë të ngrohtë. Vetëm hidhni piperin në ujë të ngrohtë dhe çaji është gati.