Home Këshilla të ndryshme Tallazet zigzag

Tallazet zigzag

Tallazet zigzagKeni menduar që këto frizura më kurrë nuk do të kthehen në modë? Gabim. Ja sërish edhe tallaze të bëra zigzag me hekur apo me gërshërë dhe flokë plot e përplot teksturë.

Dallimi është vetëm në atë që te disa disenjatorë dhe modele flokët kanë mbetur të rregulluara dhe relativisht “të lëpira” për kokë, ndërkaq te disa të tjerë krejtësisht të egra, të parregulluara dhe të shprishura.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ilaçi i lashtë i gjyshes që shëron gjithçka

Sot do t’jua tregojmë recetën e një ilaçi tradicional gjerman i cili është përdorur për trajtimin e shumë sëmundjeve të ndryshme. Ky ilaç i përket mjekësisë alternative, ndërkaq thuhet se i trajton infeksionet, lodhjen, gripat, kolesterolin, arterosklerozën, etj. Gjithashtu është tejet fitimprurës për rastet e gurëve në veshka. Ilaçi fantastik natyral është i suksesshëm edhe në pastrimin e toksinave nga trupi dhe...