Tani me WordAds mund të fitoni para në WordPress

WordPress ka lajmëruar që po e bëjnë ndërlidhjen e rrugës së vet për blogerët për të përfituar para.

Ata kanë lajmëruar një program të ri të quajtur WordAds që ua mundëson zotëruesve të uebfaqeve të paraqesin reklama në blogjet e tyre dhe që nuk kanë nevojë të mbështetehn në Google AdSense.

Blogu zyrtar ka treguar për programin kështu:

Gjatë viteve një nga kërkesat më të shpeshta në WordPress.com ka qenë që t’u mundësohet blogerëve që të fitojnë para nga blogu i tyre nëpërmjet reklamave. Ne i kemi rezistuar reklamave sepse pjesën më të madhe të tyre ne e kemi parë si të panevojshme dhe dukej se AdSense i Google ishte shteti-i-artit, që ishte pikëlluese. Ju shpenzoni shumë kohë dhe mund në blogun tuaj dhe ju meritoni më mirë se AdSense.”

Jo të gjitha blogjet do të jenë të denja për programin. Blogjet duhet të jenë publike dhe të kenë një domein të vetin për të marrë pjesë. Nëse do të donit që të aplikoni për programin, shikojeni këtë faqe për aplikim në faqen zyrtare të WordPress. Ju tashmë duhet të keni një emër të caktuar të domeinit dhe të rregulloni blogun tuaj për të aplikuar.