Home Modë & Estetikë Tashme transplanti edhe per femrat!

Tashme transplanti edhe per femrat!

Tashme transplanti edhe per femrat!Sipas studimeve shume femra i besojne farmaceutikeve te ndryshem apo dhe kozmetikeve me qellim rritjen e flokeve, shpesh rrezultatet jane jo te mira.

Me floket shpesh humbasim edhe sigurine per imazhin tone, per kete arsyje studimet e teknikave trikologjike kane vene ne pune nje metode mikro-autotransplanti i cili jep rezultate te kenaqshme per estetiken natyrale.

Per te pasur ripopullim te flokeve eshte e rendesishme te vleresohen karakteristikat e pacienteve, si ngjyra apo denduria e flokeve, volumi i zones qe duhet trajtuar etj.

Keto mbjellje (transplant) behen ne baze te disa kritereve te tjera: fizionomia e personit, mosha, etj.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...