Home Modë & Estetikë Tatuazhet ne kembe

Tatuazhet ne kembe

Te tatuosh kembet eshte dicka shume sensuale. Kemba, ne fakt, nese kujdeseni per te ne menyre te vazhdueshme, eshte nje nder pjeset e trupit me te bukura per te nxjerre ne pah.

– Kuptimi i flutures ne kembe dhe ne kavilje

Nje nder dizenjot me te zakonshme mes tatuazheve qe nga vitet 90′ eshte flutura. Kjo eshte nje krijese simbolike ne shume kultura. Ne japoni, per shembull, flutura eshte sinonim i feminiletit, ndersa dy flutura se bashku simbolizojne lumturi bashkeshortore.

Kuptimi i lules ne kembe dhe ne kavilje

Lulet kane qene gjithmone simbol per perfundimin e dimrit dhe ardhjen e pranveres. Shume me heret ne Europe gjuha e luleve u be e njohur, kjo ishte shume e njohur edhe ne Lindje. Vetem ne 1700 gjuha e luleve eshte bere popullore edhe per ne, aq sa ato jane perdorur per te shprehur dhe dashurine, trishtimin, alegrine etj./ikub/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...