Të lësh duhanin pa fituar peshë

Të lësh duhanin pa fituar peshëPirja e duhanit ju bën të shpenzoni 200 kalori në ditë dhe kur ju ndaloni së piri atë keni një ndjesi urie që ju bën të hani më shumë…

Çamçakëzi dhe karamelet janë zëvendësues të mirë të nikotinës që limitojnë mundësinë e fitimit të peshës.

Në qoftë se ju jeni të varur me të vërtetë nga nikotina, mjeku mund t’iu këshillojë një medikament (Zyban) për 2 muaj. Ky mjekim është efektiv si një anti-përdorues. Pas kësaj periudhe të vështirë, dëshira juaj për të pirë cigare nuk do të jetë zhdukur, por do të jetë me e pakët dhe më e lehtë, dhe për këtë arsye është më e menaxhueshme.

Konsumoni gjithashtu në mënyrë inteligjente (kos, mollë, vezë të ziera, etj.) dhe çfarë është më e rëndësishmja merruni me sport.