Home Modë & Estetikë Te mbrojme lekuren ne dimer

Te mbrojme lekuren ne dimer

Me ardhjen e sezonit te ftohte ka ardhur dhe momenti per te menduar per lekuren tone. Kurat dhe trajtimet per te pasur nje lekure sa me te shendetshme dhe te bukur jane te ndryshme nga ato qe perdorim ne vere.

Armiqte e lekures tone ne dimer jane i ftohti, era por edhe dielli, ja perse, per kurat e dites, kemi nevoje per disa perkedhelje me shume dhe per produkte te pasura, perfekte per te ushqyer lekuren por pa e bere shume te yndyrshme. Te shohim si duhet te procedojme ne dimer per te pasur nje lekure pa skuqje dhe jo te thare.

Lekura, ashtu sic kujdesemi ne vere, edhe ne dimer ajo reagon nga armiqte ambjental.

Per kete, i ftohti dhe era mund ta skuqin lekuren dhe ta thajne ate, duke e bere me delikate dhe me pak te shendetshme.

Beauty rutine e perditshme eshte e rendesishme per ato qe duan nje lekure perfekte edhe gjate sezonit te dimrit.

E rendesishme eshte larja te ciles duhet ti kushtoni sa me shume vemendje, gjate dimrit mund te perdorni qumesht detergjent. Tashme ekzistojne shume formula, mendoni, dhe per femrat qe kane nje lekure shume te yndyrshme. Mos harroni tonikun, eshte shume i rendesishem per te ekuilibruar PH e lekures.

Se fundi kremi, ne dimer duhet ta zgjidhni te pasur me vitamina. Kremi i perditshem duhet te kete nje faktor mbrojtes per te evituar qe lekura te plaket para kohe.

Sidomos nese shkoni ne mal ne muajt e dimrit, mos harroni mbrojtesin per lekuren e fytyres. Nje here ne dy muaj beni pastrim te fytyres tek estetistja e cila do tju ndihmoje per te hequr papastertite por edhe per te pasur nje lekure te shkelqyeshme dhe te qetesuar./ikub/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...