Të mirat e selinos

Të mirat e selinosA e keni ditur se me ndihmën e selinos mund ta largoni yndyrën shtesë nga organizmi. Fshehtësia e selinos është shumë e thjeshtë: përmban shumë pak kalori dhe derisa e konsumoni mund t’ju ndihmojnë në djegien e kalorive, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Selino kryesisht përbëhet nga uji dhe pikërisht për këtë është i preferuar në të gjitha dietat. Mirëpo, vetëm nga selino nuk do të mund të ftoni të gjithë përbërësit ushqyes, kështu që më së miri është ta kombinoni me artikujt tjerë ushqimorë.

Selino ka shije të këndshme, mund t’ua shtoni gjellëve të ndryshme, jogurtit apo ajkës së thartë.