Të mirat e vajit të kokosit!

Të mirat e vajit të kokosit!Vaji i kokosit përdoret nga shumë të famshëm, duke përfshirë Gwyneth Paltrow dhe Blake Lively. Vaji i kokosit mund të blihet në dyqanet e ushqimit të shëndetshëm.

Zgjedhja e duhur është vaji i kokosit që është prodhuar me presion të ftohtë. Ja se për çfarë mund ta përdorni këtë produkt natyral.

– Heqja e grimit: Në një sfungjer kozmetik hidhni pak vaj kokos dhe me të largoni grimin. Rezultatet janë të habitshme! Pastron poret thellë dhe largon mbetjet e grimit. Një pikë nga ky vaj është e mjaftueshme për të larguar grimin nga tërë fytyra. Ky vaj ushqen dhe hidraton lëkurën, transmeton “Zëri.info”.

– Për shkëlqim dhe shëndet të flokëve: Nëse aplikoni vaj kokosi në skajet e flokëve të pastruara dhe të thata, do t’ju befasojnë rezultatet! Në mënyrë të përkryer rigjeneron qimet e flokëve dhe jep shndritje shtesë për flokët tuaj. Ju mund ta përdorni atë në vend të balsamit, pastaj duhet shpërlarë flokët.

– Qerpikë të shëndetshëm: Në një gazë pambuku vendosni pak vaj kokosi dhe me të largoni maskarën. Kjo do të ruaj qerpikët tuaj dhe do të inkurajojë rritjen e tyre.

– Këmbë të lëmuara: Fërkoni zonat e dëmtuara të lëkurës së këmbëve me vaj kokosi. Kjo mënyrë do të zbusë lëkurën dhe pas një muaji të përdorimit këmbët tuaja do të duken si të reja!

KËSHILLA TË NGJASHME