Home Modë & Estetikë Të njoma dhe të shkëlqyera

Të njoma dhe të shkëlqyera

flokttttPërse disenjatorët e donë këtë pamje, e cila thjesht na duket sikur manekinet nuk i kanë larë flokët pothuajse një javë, nuk e dimë…

Mirëpo, nga sezoni në sezon trendi i flokëve të njoma të bëra me xhel dhe të shkëlqyera vazhdimisht po praktikohet.

flokttt

Këtë sezon variacionet e frizurës së këtillë janë parë te brendet: Prada, Marni apo Balmaini.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Kur të mësoni arsyet, me siguri këto fruta dhe perime do i konsumoni me lëkurë

Sipas ekspertëve, duket se ngrënia e lëkurave të frutave dhe perimeve mund të ndihmojë në përmirësimin e gjendjes suaj, të bëjë që ju të dukeni gjithmonë të rinj, madje të luftoni bindshëm edhe kancerin. Studime të ndryshme duket se e kanë konfirmuar këtë, me fruta të tilla si banane, kivi, madje edhe ananas është kjo lista e frutave, por...