Home Teknologji Të pastrosh ekranin e kompjuterit

Të pastrosh ekranin e kompjuterit

Të pastrosh ekranin e kompjuteritPër të pastruar ekranin e kompjuterit, përdorni një leckë për syze.

Për pjesët plastike, të cilat shkëlqejnë dhe marrin me lehtësi shenjat e gishtërinjve, të duhanit apo edhe mbledhin pluhur, fshijeni me një leckë të butë të lagur me alkool në 90 °.
Kujdes operacioni duhet të kryhet kur kompjuteri është i fikur.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...