Të rejat e sezonit për rimelin

Të rejat e sezonit për rimelinRimeli eshte nje produkt i rendesishem per cdo look, duke filluar nga makeup nude deri tek me i sofistikuari, por cdo produkt ka karakteristikat e tij specifike qe mund te ndihmojne ne krijimin e efekteve shume te ndryshem.

Te forcuar, te zgjatur, voluminoz te kthyer dhe super te zinj… .

Pasi te keni perdorur kthyesin e qerpikeve, rimeli duhet te aplikohet duke filluar nga ngjitja e qerpikut me qepallat ne te gjithe gjatesine e tyre, ndersa me nje levizje nga jashte brenda duke e levizur doren zig-zag perforcini qerpiket.

MAjat duhet te shtyhen ne menyre delikate lart dhe duke i mbajtur me fucen e rimelit per disa sekonda, ne menyre qe produkti te thahet dhe te mbaje sa me shume kthimin. Ne menyre qe te mos beni pis lekuren, aplikoni rimelin duke mbajtur syrin lehtesisht te mbyllur.