Home Shëndetësi Të vërteta mbi depresionin!

Të vërteta mbi depresionin!

3Ndër problemet më të mëdha të shoqërisë moderne është edhe depresioni.

Është vërejtur që më shumë se disa faktorë mund të të qojnë në depresion.

Ne shpesh mendojmë se simptoma të caktuara janë të lidhura me depresionin mirëpo janë 4 fakte të cilat nuk i keni ditur për depresionin.

1. Disponimi i keq apo mërzia jo gjithmonë është depresion;

2. Terapia funksionon me të vërtetë;

3. Ushqimet mund të ngrisin disponimin tuaj;

4. Luhatjet e disponimit në fazën para menopauzës nuk zgjasin shumë./Arbresh.info/

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...